Filtrar

Open Door

  • Clown, Teatro de calle
  • Sin texto
  • Todos los públicos
  • 35'
https://festivalmut.com/artes-escenicas/open-door

Enlace copiado al portapapeles

Toc, toc ... quien és ? ... abre la puerta !!

Aparece una puerta de la nada… qué gran oportunidad para abrirla!, y saber que hay al otro lado. Pero resulta que el otro lado también estamos nosotros, nuestra vida de cada día,… y también un personaje excéntrico, curioso, surrealista y en momentos ingenioso… que trae la puerta y la deja aquí y allá con la necesidad de transportarla divirtiéndose. Con la simplicidad de la puerta, nos transportará a lugares donde el imaginario entra y sale.

Intérprete: Pere Hosta
Dirección escénica i creación: Sophie Borthwick

Un show de
CIA Perehosta

Girona, España

La recerca del pallasso quotidià és el camí que ha emprès la companyia per explicar la seva particular observació del món a partir de gestos i comportaments humans. Enfront de la incomunicació i la solitud, com a signes dels nostres temps, aposten per descobrir-nos l’optimisme i l’humor amagats en la rutina de l’avorriment.

TAL COM SÓC és la primera pedra d’un projecte amb estil propi – d’humor seriós com li diem -, amb la que la cia. perehosta mostra la seva visió del món i dels personatges que l’habiten des d’una perspectiva humorística amb l’objectiu de ressaltar el vessant absurd de la quotidianitat

A partir de la investigació d’aquest pallasso, evoluciona el seu univers amb l’espectacle de sala OUT! – presentat a la Fira de Tàrrega, Estivales de Perpignan, Fest de Sevilla, Cos de Reus, entre altres festivals i teatres -.

Amb la producció de carrer POSTAL EXPRESS, dirigida per Sophie Bortwich amb la col·laboració de Pierre Pilatte, experimenta amb la imatge i la simplicitat com a recursos per explicar la realitat diària per tal d’interactuar-hi a la recerca de somriures i veritats.

Amb l’accent posat en la recerca i la investigació de l’humor, estrena PÀJARU l’any 2012 – una coproducció amb El Canal, i estrenat per Temporada Alta 2012 -. Un espectacle essencialment visual en el que el clown juga i crea imatges, projectant-nos a nosaltres mateixos des de la simplicitat i les emocions.

Deixem-nos seduir per aquests personatges i els seus universos… els del pallasso.

MUT! Festival © - Powered by YSZN Festivals